ua riders cup & motoevolution

Tip Eveniment: Scoala
09:00 18.05.2019 - 18:00 19.05.2019

Primul pe 2019!!
Pentru inscrieri : motoevolutionracingschool@gmail.com
0741105015

Acest sfarsit de saptamana se adreseaza atat celor care vin pentru scoala, cat si celor care vor sa mearga pe circuit, sa se antreneze si sa participe la curse.
Da, ati citit bine, curse!

Evenimentul va avea in ziua de duminica 3 curse fara a puncta in vreun campionat , doua pentru avansati (SSP si SBK), si una pentru incepatori (ambele clase).

Pilotii vor fi impartiti in 2-3 grupe in functie de timpi, de aptitudinile declarate, si de gradul de ocupare al grupelor, iar apoi redistribuiti in functie de realitate(speram sa nu fie cazul sa ne pacalim unii pe altii, e vorba de siguranta tuturor).

Regulile privind pilotii si motocicletele sunt obligatorii (cei ce nu indeplinesc aceste reguli, nu vor lua parte la acest eveniment, chiar daca platesc in avans). Exemplu de reguli: cauciucuri cu DOT nu mai vechi de 2015 cu profil sau fara, dar intr-o stare foarte buna si cu martorii la vedere; combinezon piele cu protectii (dintr-o bucata sau doua); casca in buna stare, fara urme accentuate de uzura, crapaturi sau alte defecte; cizme moto (nu bocanci); manusi de piele; protectie de coloana; oglinzile trebuie sa fie demontate de pe motocicleta, la fel si numarul de inmatriculare; far stins si acoperit, etc. – reguli valabile pe toate circuitele, si care sunt impuse pentru siguranta tuturor participantilor!!

Taxe participare:
Pentru scoala: 300 euro, pentru tot evenimentul, include scoala si taxa de circuit pentru ambele zile, boxa, transponder si un set de poze.

Taxa de circuit: 140 euro pentru pilot (transponder inclus) pentru ambele zile. Observati exprimarea pentru pilot si nu pentru motocicleta. Daca 2 piloti vor sa imparta aceeasi motocicleta, nu avem nimic impotriva, taxa se plateste pentru pilot.

Aceste costuri sunt valabile daca inscrierea se face cu 2 saptamani inainte de data evenimentului. Dupa aceasta data, track days o sa coste 160 euro.

Accesul la boxe se face de vineri dupa ora 18.00, la fel si inscrierile.

Ce facem la scoala?
Repere ce vor fi urmarite pe intreaga desfasurare a cursului:
- scopul lectiei este cunoasterea circuitului disponibil, in detaliu;
- participantiilor le vor fi explicate virajele, in functie de complexitatea acestora;
- ghidajul privirii,
- pozitia pe motocicleta,
- pozitia piciorului.
- alegerea trasei,
- punctele de franare,
- punctele de aplecare,
- hanging-off (cum se face? De ce se face? Cum nu se face?),
- franarea (de pericol, crearea presiunii, franarea in apex),
- iesirea din viraj,
- evitarea highside,
- pregatire psihologica.

“Participantul nu trebuie sa fie mai rapid, ci mai bun! Un pilot mai bun este obligatoriu mai rapid. La ce ajuta daca esti mai rapid daca nu vezi linia de finish”. - Roland Debschütz

Deci, un alt weekend pentru care nu trebuie sa va faceti program, deoarece aveti program!
Toate acestea, precum si alte surprize, va asteapta la locul stabilit si la data stabilita!

Pentru inscrieri : motoevolutionracingschool@gmail.com sau 0741105015