girls on track

Tip Eveniment: Track Day
09:00 - 17:00 20.09.2018

Girls on Track este un eveniment destinat exclusiv fetelor, atât celor care au mai fost pe un circuit, cât și celor care nu au mai fost, dar doresc sa-și îmbunătățească stilul de pilotat.
Alături de noi îl vom avea pe Adrian Liviu Petrovici, campion si pilot activ în campionatele Romanești, cât și în cele din afara tarii.
Adrian își va împărtăși cunoștințele pe care le are legate de pilotaj, si ne va explica ce și cum sa facem pentru un mai bun control asupra motocicletei.
Se vor explica tehnicile de baza:
-poziția pe motocicleta
-poziția picioarelor, unde trebuie sa punem presiune cu acestea
-frânarea, acolo unde vom explica si eficienta frânarii
- luarea reperelor
- abordarea virajelor, intrarea in viraj si iesirea din viraj

Regulile sunt simple:
Motociclete acceptate : sport, touring si naked.
Motocicletele trebuie sa se afle intr-o stare mecanica buna, cauciucurile trebuie sa fie mai noi de 5 ani și martorii acestora sa fie la vedere.
Piloții trebuie sa aibă costum (din doua piese) sau combinezon cu protecții (se accepta si textil chiar daca nu recomandam, dar cu protectii!), cizme moto, mănuși piele.

Pentru o mai buna desfășurare a evenimentului și pentru siguranța tuturor participantelor, va trebui sa avem arbitrii pe pista (vi se va explica rolul lor la fata locului), un director de concurs si sa inchiriem o ambulanta, care va fi și ea prezenta la circuit. Aceste lucruri vor trebui platite de noi, asa ca va exista o taxa de 100 lei de persoana pentru a se acoperi aceste costuri.

La circuit va fi deschis si restaurantul de unde puteti achizitiona apa/cafele si mancare.

Pentru fetele ce vor veni din țara, și doresc sa se cazeze înainte sau după eveniment, va recomandam Hotel Royal 2 din Urziceni, care este situat la aproximativ 10 km de Circuitul MotorPark.

Pentru detalii : 0724 117 420
adrian.liviu.petrovici@gmail.com

Ne vedem la circuit. Asfalt uscat!