girls on track 2nd edition

Girls on track 2nd Edition

Tip Eveniment: Track Day
09:00 - 18:00 14.06.2019

Doamne si domnisoare pe doua roti, MotorPark Romania isi deschide iar portile pentru noi, si va invita la a doua editie Girls on Track!
Pentru cele care nu au fost anul trecut, Girls on Track este un eveniment destinat exclusiv fetelor/femeilor, atât celor care au mai fost pe un circuit, cât și celor care nu au mai fost, dar doresc sa-și îmbunătățească stilul de pilotat.

Alături de noi îi vom avea din nou pe Adrian Liviu Petrovici, campion si pilot activ în campionatele Romanești, cât și în cele din afara tarii si pe Birladeanu Florin
Amandoi își vor împărtăși cunoștințele pe care le au legate de pilotaj, si ne vor explica ce și cum sa facem pentru un mai bun control asupra motocicletei.
Se vor explica tehnicile de baza (dar va incurajam sa intrebati orice va trece prin cap in privinta pilotajului) :
-poziția pe motocicleta
-poziția picioarelor, unde trebuie sa punem presiune cu acestea
-frânarea, acolo unde vom explica si eficienta frânarii
- luarea reperelor
- abordarea virajelor, intrarea in viraj si iesirea din viraj

Ii vom avea alaturi de noi si pe baietii de la EST BIKE Adventure , gata sa va raspunda la orice intrebari legate de echipamente si motociclete.

Regulile sunt simple:
Motociclete acceptate : sport, touring si naked.
Motocicletele trebuie sa se afle intr-o stare mecanica buna, cauciucurile trebuie sa fie mai noi de 5 ani și martorii acestora sa fie la vedere.
Piloții trebuie sa aibă costum (din doua piese) sau combinezon cu protecții (se accepta si textil chiar daca nu recomandam, dar cu protectii incluse!), cizme moto, mănuși piele.

Pe circuit vor intra doar motociclistele cu instructorii, insa evenimentul este deschis publicului (intrare gratuita).

Va asteptam cu un "welcome package", tombola si giveaway sustinuta de NILS - Motobike Oil Romania, si multa buna dispozitie.

Taxa de participare : 40 €

Pentru detalii : 0724 117 420
adrian.liviu.petrovici@gmail.com
Petrovici Adrian Liviu Elena Istine

Ne vedem la circuit. Asfalt uscat!