duminica, 8 octombrie, la motorpark romania, a avut loc ultima etapa, a 5-a, a cupei motorc.

Duminica, 8 octombrie, la MotorPark Romania, a avut loc ultima etapa, a 5-a, a Cupei MotoRC.Ploaia torențială nu i-a speriat pe piloți, aceștia aliniindu-se pe grila de start pentru stabilirea ierarhiei finale. În ciuda condițiilor meteo potrivnice, cursele s-au desfășurat fără incidente notabile.

La clasa Stock 1000cmc, Cătălin Cazacu a condus detașat ultima cursă, după ce s-a impus autoritar și în cele precedente, adjudecându-și titlul de câștigător al competiției cu maximum de puncte, 125. Locul doi la aceeași clasă a fost câștigat de Bogdan Vrăjitoru, în timp ce treapta a treia a podiumului i-a aparținut lui Cătălin Manea.

Cazacu, legitimat la clubul primăriei SCM Timișoara, a câștigat cele cinci etape, și a avut la final maximum de puncte, 125. ”Am câștigat această ultimă etapă, deși a fost una foarte grea: condiții meteo vitrege, ploaie și o temperatură de doar opt grade. Am pornit de pe poziţia a doua a grilei de start, dar am avut un start bun în cursă și după primele două tururi am luat un avans considerabil pe care l-am mărit până la final”, a declarat timișoreanul.

Competiția clasei inferioare, Stock 600cmc, a fost câștigată de Emil Drăghici (91 de puncte), care a fost urmat pe podium de Adrian Petrovici și Dan Măinescu.