girls on track - editia a iv-a

Tip Eveniment: Track Day
09:00 - 18:00 22.08.2020

Girls on Track se adreseaza tuturor femeilor motocicliste, indiferent de gradul de experienta pe doua roti. Intrarea este gratuita pentru public, insa doar fetele vor putea intra pe pista. Taxa de participare este de 40 euro/pilot.

Programul va fi asemanator cu cel de anii trecuti, iar impartirea se va face pe 2-3 grupe in functie de timpi si de gradul de ocupare al grupelor.
Fiecare grupa va avea un instructor la dispozitie pentru indrumare. Instructorii vor fi Petrovici Adrian Liviu, Birladeanu Florin, Alexandru Popescu si Cosmina Crisan.

Vor fi prezentate toate detaliile necesare mersului pe un circuit, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji in cazul in care intrati pentru prima oara pe o pista. Suntem deschisi la orice fel de intrebari, indiferent daca este vorba de mers pe circuit sau mers stradal.

Motocicletele trebuie sa se afle intr-o stare mecanica buna, cauciucurile trebuie sa fie mai noi de 5 ani și martorii acestora sa fie la vedere.

Echipamentul obligatoriu consta in combinezon de piele (de preferat) sau textil, cu protectii incluse, casca in stare buna - fara crapaturi sau alte defecte, cizme moto si manusi moto de piele.

Se poate rula cu majoritatea tipurilor de motociclete - naked, touring, sport, suport-touring. etc, mai putin cu chopper.
Insa daca aveti chopper si doriti sa faceti o plimbare, puteti asista ca spectator la eveniment, terasa si padocul fiind deschise pentru toata lumea, iar fetele cum le stiti - foarte prietenoase!

Va stam la dispozitie pentru orice fel de intrebari legate de eveniment!
0724 117 420
#girlsontrack4