motorc junior & street riders special event

Tip Eveniment: Scoala
20.08.2022 - 21.08.2022

OMV Maxx Motion MotoRC este cea mai populară competiție de motociclism viteza din România, atât din punctul de vedere al concurenților, cât și al audienței. Peste 120 de piloți din cinci țări (România, Turcia, Grecia, Bulgaria, Ungaria) iau startul la fiecare dintre cele șase etape anuale ale campionatului, participând în cinci clase diferite, destinate atât profesoniștilor, cât și amatorilor sau debutanților.
OMV Maxx Motion MotoRC Junior & Street Riders Event este prima editie dedicata noilor motociclisti pasionati de motorsport si care isi doresc sa descopere mersul pe circuit in conditii de siguranta.
La acest eveniment vei putea face cunostinta cu pilotii profesionisti din Campionatul OMV Maxx Motion MotoRC de la care vei putea invata secretele mersului corect pe circuit, dar vei avea parte si de workshop-uri si training-uri despre mersul corect pe strada, despre partea tehnica a motorsportului, suspensii, cauciucuri dar si despre atitudinea corecta si munca din spatele unui pilot profesionist.
Daca ai sub 20 ani, in cadrul evenimentului vei putea inchiria motociclete de competitie BMW G310R Race Ready, motociclete cu care pilotii clasei S300 merg in campionat.
Evenimentul este dedicate celor cu premise categoria A1 si A2 cu o vechime de maxim 2 ani.
Evenimentul va fi impartit in urmatoarele grupe:
- Motociclete cu o capacitate pana 550cmc
- A2 Naked
- Supersport – Street Riders
Costul de participare in cadrul evenimentului este unul special de doar 350Ron pentru ambele zile.
Este obligatoriu echipament complet de circuit din piele (combinezon, cască, mănuși, cizme), numerele de înmatriculare vor fi scoase iar părțile de sticla (oglinzi, far etc.) vor fi acoperite cu banda. Este permis si costumul textil din 2 bucati cu protectie spate iar cele 2 bucati trebuie sa se prinda intre ele cu fermoar.
https://motorparkromania.ro/termeni-si-conditii-acces1.html
https://motorparkromania.ro/regulament-acces.html
https://motorparkromania.ro/semnificatie-steaguri.html
Cu exceptia invitatilor este interzisa particicparea pilotilor profesionisti.