team bmr track day

Team BMR Track Day

Tip Eveniment: Track Day
10.07.2022

Seria de evenimente de tip Trackdays & Schooldays marca BMR Performance continua in 2022, pe 10 Iulie, pe circuitul MotorPark Romania. Detalii eveniment:
- Împărțire pe 3 grupe de timp (A, B si C) si grupa separata “Hobby” destinata riderilor de strada sau celor care vor sa ia pentru prima data contact cu circuitul de viteza.
- Locuri limitate / grupa (25)
- Ambulanta, marshali si cronometrare incluse in pret
- Parcurgerea circuitului MotorPark in sens orar (normal)
- Trackday Riding School (locuri limitate, doar cu inscriere in avans si discutie prealabila cu instructorii nostri)
Prețuri participare trackday grupele A,B,C si Hobby:
- 450 lei / zi cu plata la circuit
- 400 lei / zi cu plata in avans (data limita 6 Iulie)
Preturi Trackday Riding School: 1.500 lei/zi (pretul include curs initiere/perfectionare, loc in boxa si taxa de circuit)
Pentru grupele A,B,C si School este obligatorie purtarea echipamentului complet din piele (combinezon o piesa sau doua piese care se leaga intre ele cu fermoar). Pentru grupa “Hobby” este obligatorie purtarea echipamentului moto complet cu protectii umeri, coate, genunchi (permis si textil) si incaltaminte speciala moto (ghete sau cizme)
Persoanele cu varsta mai mica de 18 ani pot intra pe circuit cu acordul scris al parintilor/tutorilor legali si care sunt prezenti la circuit ca insotitori.
Înscrierile se vor face prin trimiterea unui email care sa contina numele intreg si clasa solicitata, la adresa office@teambmr.ro!