motorpark experience alfa

MotorPark Experience Alfa


Pachetul include:

- 4 tururi de circuit cu Alfa Romeo 4C

- instructor in dreapta, pentru ca experienta sa fie una completa

- transponder pentru masurarea timpului

- rezultatul oficial MotorPark cu timpul cel mai bun obtinut

- vizita in turnul de control

- diploma de participare la MotorPark Experience

- un obiect promotional (in functie de disponibilitate)


Conditii:

1. Pachetul (voucherul) poate fi achizitionat numai prin comanda la contact@motorparkromania.ro. Dupa transmiterea datelor (nume beneficiar voucher, nume cumparator, numar de telefon de contact), veti primi un cont in care trebuie sa faceti plata - se poate face prin internet banking. Dupa confirmarea platii veti primi voucherul, cu care beneficiarul va trebui sa vina la circuit. Voucherul are data deschisa pentru sezon (daca nu se specifica altfel), de aceea beneficiarul va trebui sa se programeze in avans, datele de contact fiind inscrise pe voucher.

2. Pachetul este valabil numai in cadrul evenimentelor MotorPark Experience. Evenimentele se desfasoara de aproximativ 2 ori pe luna (in sezon), cu precadere in cursul saptamanii.

3. Numarul de tururi de circuit este de 4 in total (tur warm-up + 2 tururi cronometrate + tur cool down). Un tur de circuit are aprox. 4.2 km

4. Masina din fotografie este cu titlu de prezentare. Masina oferita efectiv poate diferi coloristic de cea din fotografie, dar are aceleasi caracteristici.

5. In anumite zile, pachetele pot fi sau nu disponibile. In momentul solicitarii dvs. noi va vom confirma disponibilitatea acestora.

6. Un instructor va fi in dreapta celui ce va conduce masina.

7. Beneficiarul voucherului trebuie sa detina, obligatoriu, permis de conducere cat.B

8. Pentru masini exista o franciza de 1500 euro in caz de avariere

9. In cazul in care masina este indisponibila o perioada mai lunga, beneficiarul va fi de acord sa accepte o alta masina (alta marca) cu aceleasi caracteristici sau mai bune. Nu exista plata suplimentara in acest caz.

10. Voucherele neutilizate pana la data inscrisa pe ele expira, iar valoarea acestora nu se poate returna.