cronometrare


Serviciul de cronometrare se adreseaza organizatorilor si promoterilor care doresc sa cronometreze evenimentele pe care le organizeaza. Sistemul de cronometrare este de tipul MYLAPS, specializat pentru curse auto/ moto, unul dintre cele mai performante din lume.

Afisarea timpilor se face in direct pe ecranul exterior si pe monitoarele instalate in boxe. Rezultatele se pot tipari pe hartie si/ sau pot fi transmise in format pdf si csv. De asemenea, rezultatele evenimentelor pot fi afisate pe internet pe pagina www.motorparkromania.ro/rezultate.html si pe site-ul Speedhive.com. In acest fel rezultatele pot fi disponibile oricui doreste sa acceseze aceste pagini pentru a le vedea.

De asemenea va punem la dispozitie aplicatia gratuita Speedhive pentru iOS si Android pentru a va putea vizualiza timpii pe telefon sau tableta, inclusiv live timing.

Serviciul de cronometrare nu este inclus in costul de inchiriere al pistei, ci se contracteaza separat. Daca sunteti interesati de cronometrare, va rugam sa necontactati prin intermediul formularului de contact sau sa sunati la rezervari, pentru informatii suplimentare.