scoala de pilotaj moto

Scoala de pilotaj moto


Rider Academy

Cursul de Abordare a Virajelor pe Circuit urmărește exersarea virajelor într-un loc sigur și controlat, adică pe circuitul Motor Park România, în principal pentru un plus de control și de siguranță pentru mersul cu motocicleta pe stradă. Se poate veni cu orice motocicletă, iar instructorul nostru, Marius, exersează cu fiecare cursant la ritmul și în funcție de obiectivele acestuia. Pentru doritorii de racing pe circuit, se poate exersa la un nivel mai ridicat, cu scopul de a merge sportiv. Cursul de Abordare a Virajelor pe Circuit durează o zi, de dimineața la 9:00 până după-amiaza la 18:00-18:30. Prețul include taxa de circuit, masa de prânz și hidratarea pe parcursul zilei.

Cursanții trebuie să aibă echipament complet (costum textil sau de piele, pantalonii și geaca trebuie să se poată conecta cu fermoar), cască integrală, cizme peste genunchi și mănuși cu protecții. Motocicleta folosită la curs trebuie să fie în stare bună de funcționare (pneuri, frâne, suspensii, fără scurgeri etc.).

Școala Rider Academy există din 2015, iar Marius Băcilă este instructor certificat BMW Motorrad și lucrează în domeniul moto de aproape 15 ani.

Rider Academy este partener al MotorPark Experience iar multe dintre evenimente sunt organizate in cadrul track day-urilor moto MotorPark Experience

Mai multe detalii pe http://rider-academy.ro/?course=level-2&lang=ro sau e-mail: office@rider-academy.ro