conditii de acces pe circuit o zi moto

Acces cu motocicleta personala o zi


Pachetul include:

- acces pe circuit pentru o zi cu motocicleta personala (6 sesiuni - 4 x 20 min, 2 x 15 min)

- transponder pentru masurarea timpului

- timpul este afisat atat pe ecranele din cadrul circuitului, cat si pe aplicatia Speedhive

- optional, print oficial cu timpii inregistrati pe circuit


Conditii:

1. Pachetul (voucherul) poate fi achizitionat numai prin comanda la contact@motorparkromania.ro. Dupa transmiterea datelor (nume beneficiar voucher, nume cumparator, numar de telefon de contact), veti primi un cont in care trebuie sa faceti plata - aceasta se poate face prin internet banking. Dupa confirmarea platii veti primi voucherul, cu care beneficiarul va trebui sa vina la circuit. Voucherul are data deschisa pentru sezon (daca nu se specifica altfel), de aceea beneficiarul va trebui sa se programeze in avans, datele de contact fiind inscrise pe voucher.

2. Pachetul este valabil numai in cadrul unui singur eveniment MotorPark Experience pentru moto. Evenimentele se desfasoara de aproximativ 2 ori pe luna (in sezon), cu precadere in cursul saptamanii.

3. Durata aproximativa a unei sesiuni este de 20 de minute (se poate modifica in functie de dinamica evenimentelor)

4. Beneficiarul trebuie sa se programeze înainte de a veni la circuit.

5. Voucherul permite accesul pe circuit  al unei singure persoane (nu se acceptă mai mulți motocicliști pe același voucher)

6. In anumite zile, accesul poate fi sau nu disponibil. In momentul solicitarii dvs. noi va vom confirma daca accesul este permis.

7. Beneficiarul voucherului trebuie sa aibă vârsta minimă 18 ani și să posede obligatoriu permis de conducere categoria A

8. Este obligatoriu echipament complet de circuit din piele (combinezon, cască, mănuși, cizme), numerele de înmatriculare vor fi scoase iar părțile de sticla (oglinzi, far etc.) vor fi acoperite cu banda.

9. Voucherele neutilizate pana la data inscrisa pe ele expira, iar valoarea acestora nu se poate returna.