cronometrare

Cronometrare


Serviciul de cronometrare se adreseaza organizatorilor de evenimente și promoterilor care doresc sa cronometreze evenimentele pe care le organizeaza. Sistemul de cronometrare este de tipul AMB MYLAPS de ultimă generație, specializat pentru curse auto/ moto, unul dintre cele mai performante din lume. Acest sistem se regăsește la unele dintre cele mai mari circuite din lume, cum ar fi Sepang, Hungaroring etc.

Afisarea timpilor se face in direct pe ecranul exterior si pe monitoarele instalate in boxe. Rezultatele se pot tipari pe hartie si/ sau pot fi transmise in format pdf si csv.

Rezultatele evenimentelor sunt afisate și pe internet pe pagina www.motorparkromania.ro/rezultate.html si pe site-ul Speedhive.com. In acest fel rezultatele pot fi disponibile oricui doreste sa acceseze aceste pagini pentru a le vedea.

Aplicația Speedhive disponibilă pentru echipamentele mobile Android și iOS afișează atât rezultatele evenimentelor cât și live timing.

 

Serviciul de cronometrare nu este inclus in costul de inchiriere al pistei, ci se contracteaza separat.

Pentru mai multe informații, trimiteți-ne un e-mail pe adresa contact@motorparkromania.ro sau contactați-ne la 0722 626 191.